Polygon automobilky TATRA TRUCKS bude o víkendu patřit technice

05.06.2019

Tradiční Kopřivnické dny techniky hostí dne 8 a 9. června zkušební polygon automobilky TATRA TRUCKS. Již sedmý ročník jedné z nejnavštěvovanějších akcí v Kopřivnici, na které automobilka zpřístupní i montážní linku tatrovek, patří automobilové technice a zábavě.

„Společnost TATRA TRUCKS je již každoročně generálním partnerem Kopřivnických dnů techniky, které slouží především k rozšíření povědomí o technice. Jsme proto rádi, že při letošním ročníku probíhá den otevřených dveří v naší výrobě. Široká veřejnost tak má možnost nahlédnout do výrobního procesu unikátních tatrovek," říká Michal Konečný, vedoucí marketingu společnosti TATRA TRUCKS.

Kopřivnické dny techniky nabídnou nejen expozice nejrůznější techniky, výstavu historických i moderních nákladních vozů TATRA, ale také bohatý doprovodný program s koncerty a atrakcemi pro děti i dospělé. Novinkou letošního ročníku je také možnost přijet do areálu společnosti TATRA TRUCKS historickou vlakovou soupravou z Ostravy, Studénky, Příboru i ze Štramberka.

Návštěvníci Kopřivnických dnů techniky se mohou těšit na zajímavé exponáty, kde nebude chybět hasičská technika, jeřáby, obrněné transportéry, motocykly, sportovní vozy, ale také letadlo či vrtulník. Mimo další zajímavý program mohou zájemci vyzkoušet například jízdu na zkušebním polygonu automobilky TATRA TRUCKS v nákladních vozidlech.

Více informací naleznete na https://koprivnickednytechniky.webnode.cz/.

Akciová společnost TATRA TRUCKS převzala v roce 2013 světoznámou kopřivnickou automobilku, která po změně vlastnické struktury prošla úspěšnou restrukturalizací. Kromě standardizovaných modelových řad vyrábí i speciální nákladní vozidla na míru požadavkům zákazníka. Osmdesát procent produkce automobilky je určeno k exportu. Automobilka TATRA TRUCKS zaměstnává více než 1000 lidí a dalších více než 600 pracuje v dceřiném podniku TATRA METALURGIE zaměřeném zejména na slévárenství a kovárenství.

mob.: +602 494 208, tel.: +420 225 113 361
andrej.cirtek@tatra.cz